Radio

23.01.2008

Sredi Pristine, verjetno edini ce ne edini pa eden izmed zelo redkih, ki je med voznjo pripet z varnostnim pasom, na Radiu Gracanica 90,7 FM poslusam govor Tomislava Nikolica (SRS), kako nagovarja ljudi, da glasujejo zanj na prihajajocem drugem krogu predsedniskih volitev v Srbiji. No, na tem podrocju sem pa zagotovo edini. 

Grem v avtopralnico, da z vozila spravim pristinsko blato, ki se je na avtu nabralo v treh dneh v takem obsegu oz. sloju, da ne ves ali je avto bele ali cokoladne barve. Med cakanjem, da mi operejo avto, od enega zaposlenega, ki je srbske narodnosti poslusam, kako bo volil Nikolica, medtem pa drugi, ki je albanske narodnosti, cisti notranjost vozila in spremeni postajo iz K4 (KFOR 96,6 FM, ta je nekako nevtralna na Kosovu in oddaja na obeh jezikih) na neko cistokrvno albansko, ter jo nato naziga na ves glas. Ne ozira se na to, o cem tece pogovor. 

Pridem v pisarno in preko interneta vklopim UNMIK RADIO OnAir, katerega streaming edini deluje mimo WebSense (r) filtra v sluzbenem casu in hvalabogu oddaja samo glasbo, brez govornih (beri oglasov in porocil) prekinitev.

Oddahnem si, koncno Radio.

unmik-radio.jpg

  • Share/Bookmark

V kategoriji miks

 

1 komentar Dodaj komentar

  • 1. rACA  |  12.02.2008 ob 11:46

    Ej Boris a veš kva ugotavljam, da si zmeri bolj mehko pišeš o vsem kar se dogaja. Tak, k da bi te mal romantika usekala. Zgleda, da bom mogu še jest mal obiskat Kosovo, da bom začel pogrešat nekaj kar se mi zdi tule samoumevno.

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev